Nutriční hodnoty (Podzimní bagetky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 346 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,71 g |
Tuky | 70,56 g |
– nasycené | 23,30 g |
– nenasycené | 43,62 g |
–– mononenasycené | 22,25 g |
–– polynenasycené | 21,37 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 35,30 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 6,45 g |
Sůl | 16,10 g |
Sacharidy | 318,50 g |
– cukry | 16,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
necelá necelá lžička sladěnky | Sladěnka | |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
40 g 40 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
50 g 50 g slunečnicových semen | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
40 g 40 g žitné celozrnné mouky jemné | Mouka žitná celozrnná hladká | 40 g |
150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
110 g 110 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 110 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |