Nutriční hodnoty (Podzimní bagetky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 346 kJ / 2 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,71 g |
| Tuky | 70,56 g |
| – nasycené | 23,30 g |
| – nenasycené | 43,62 g |
| –– mononenasycené | 22,25 g |
| –– polynenasycené | 21,37 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 35,30 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 6,45 g |
| Sůl | 16,10 g |
| Sacharidy | 318,50 g |
| – cukry | 16,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
| necelá necelá lžička sladěnky | Sladěnka | |
| 130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| 150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
| 40 g 40 g změklého sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| 50 g 50 g slunečnicových semen | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
| 40 g 40 g žitné celozrnné mouky jemné | Mouka žitná celozrnná hladká | 40 g |
| 150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
| 110 g 110 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 110 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |