Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šafránové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 390 kJ /
1 049 kcal
Bílkoviny17,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,90 g
Tuky1,75 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,25 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy206,60 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže (kulatozrnné) Rýže bílá 250 g
2 dl 2 dl bílého polosladkého vína Víno bílé suché 200 ml
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
drůbeží vývar Vývar kuřecí
parmazán Parmezán
šafrán (1g balení) Šafrán sušený
šalotka (cibule) Šalotka čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.