Nutriční hodnoty (Šafránové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 390 kJ / 1 049 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 1,75 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,25 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 206,60 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže (kulatozrnné) | Rýže bílá | 250 g |
2 dl 2 dl bílého polosladkého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
parmazán | Parmezán | |
šafrán (1g balení) | Šafrán sušený | |
šalotka (cibule) | Šalotka čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |