Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Amur na rajčatech a bílém víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 253 kJ /
299 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,47 g
Tuky2,27 g
– nasycené1,22 g
– nenasycené0,86 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,01 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy31,07 g
– cukry14,71 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velký amur nebo polovina většího Amur filet
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 lžíce másla Máslo kravské 2 g
kousek kousek citrónu Citrón čerstvý
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
sladká paprika Paprika červená sušená
3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření Nové koření
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.