Nutriční hodnoty (Amur na rajčatech a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 253 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,47 g |
Tuky | 2,27 g |
– nasycené | 1,22 g |
– nenasycené | 0,86 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 10,51 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,07 g |
– cukry | 14,71 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký amur nebo polovina většího | Amur filet | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
kousek kousek citrónu | Citrón čerstvý | |
200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |