Nutriční hodnoty (Nejlepší jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 114 kJ / 1 700 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,30 g |
| Tuky | 76,40 g |
| – nasycené | 18,88 g |
| – nenasycené | 55,44 g |
| –– mononenasycené | 36,44 g |
| –– polynenasycené | 19,00 g |
| ––– omega 3 | 1,42 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 196 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 224,60 g |
| – cukry | 71,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
| 60 g 60 g krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
| 2 2 polévkové lžíce vody | Voda | |
| jablka (asi 5 středně velkých) | Jablko čerstvé | |
| cukr | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| rozinky (nemusí být, pokud je nemáte rádi) | Rozinky |