Nutriční hodnoty (Závitky z kuřecích prsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 631 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 175,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 35,07 g |
– nasycené | 13,79 g |
– nenasycené | 19,31 g |
–– mononenasycené | 14,56 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 20,71 g |
– cukry | 8,86 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce natvrdo | ||
4 4 menší kyselé okurky (použila jsem Znojmia) | Okurka polní zavařená | |
2 2 dietní párky | Párek vepřový | |
2 plátky 2 plátky dietní šunky | Šunka vepřová vařená | 40 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
2 2 malé špalíčky slaniny (dle chuti ještě slaninu na kostičky do omáčky) | Špek | |
2 lžíce 2 lžíce dijon hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
čerstvě mletý pepř tří barev | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
vývar | Vývar hovězí | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
práškový česnek | Česnek sušený |