Nutriční hodnoty (Lenčin zeleninový salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 593 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
Tuky | 27,20 g |
– nasycené | 3,94 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 14,51 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 5,43 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 16,31 g |
– cukry | 14,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
3 plátky 3 plátky dietní šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
1/2 1/2 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
1/2 1/2 salámového sýru se šunkou | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2 lžíce 2 lžíce majolky (použila jsem Hellmann´s) | Majonéza | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |