Nutriční hodnoty (Lenčin zeleninový salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 593 kJ / 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,57 g |
| Tuky | 27,20 g |
| – nasycené | 3,94 g |
| – nenasycené | 21,00 g |
| –– mononenasycené | 6,50 g |
| –– polynenasycené | 14,51 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 5,43 g |
| Cholesterol | 83 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 16,31 g |
| – cukry | 14,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 3 plátky 3 plátky dietní šunky | Šunka vepřová vařená | 60 g |
| 1/2 1/2 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1/2 1/2 salámového sýru se šunkou | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 lžíce 2 lžíce majolky (použila jsem Hellmann´s) | Majonéza | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |