Nutriční hodnoty (Salát s teplými schwarzwaldskými balíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 819 kJ / 913 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g | 
| Tuky | 62,70 g | 
| – nasycené | 19,88 g | 
| – nenasycené | 41,89 g | 
| –– mononenasycené | 33,52 g | 
| –– polynenasycené | 8,37 g | 
| ––– omega 3 | 0,17 g | 
| Vláknina | 4,80 g | 
| Cholesterol | 180 mg | 
| Sodík | 4,35 g | 
| Sůl | 10,83 g | 
| Sacharidy | 24,53 g | 
| – cukry | 19,17 g | 
| ––– laktóza | 3,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g | 
| 125 g 125 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 125 g | 
| rukola | Rukola čerstvá | |
| 5 5 menších rajčátek | Rajče červené čerstvé | 300 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce balsamikového krémového octu | Ocet lihový | 15 ml | 
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na opečení | Olej řepkový | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | 
 
	