Nutriční hodnoty (Václavky s fenyklem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 990 kJ / 476 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 19,64 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g | 
| Tuky | 19,70 g | 
| – nasycené | 11,84 g | 
| – nenasycené | 7,66 g | 
| –– mononenasycené | 6,57 g | 
| –– polynenasycené | 1,09 g | 
| ––– omega 3 | 0,06 g | 
| Vláknina | 30,50 g | 
| Cholesterol | 51 mg | 
| Sodík | 189 mg | 
| Sůl | 0,30 g | 
| Sacharidy | 39,66 g | 
| – cukry | 9,16 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g hlaviček václavek | Václavka čerstvá | 400 g | 
| 300 g 300 g fenyklu | Fenykl hlíza | 300 g | 
| 4 4 zemiaky | ||
| 2 lžičky 2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g | 
| olej | Olej řepkový |