Nutriční hodnoty (Slepičí perkelt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 312 kJ / 314 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 27,50 g |
| – nasycené | 17,75 g |
| – nenasycené | 8,25 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 100 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 9,50 g |
| – cukry | 9,50 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší slepice | Slepice | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| nové koření | Nové koření | |
| olivový olej (máslo) | Olej olivový | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| mletá sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
| rýžová mouka (hladká, kukuřičná) | Mouka rýžová hladká | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská |