Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Voňavé" brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 347 kJ /
1 517 kcal
Bílkoviny61,83 g
– z toho živočišné bílkoviny45,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,75 g
Tuky68,68 g
– nasycené26,60 g
– nenasycené30,88 g
–– mononenasycené25,82 g
–– polynenasycené5,05 g
––– omega 30,48 g
Vláknina17,60 g
Cholesterol 152 mg
Sodík 2,48 g
Sůl6,00 g
Sacharidy140,93 g
– cukry19,33 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
1-2 1-2 Romadúry Romadur 40 % t. v s.
150 g 150 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
250 ml 250 ml světlého piva (dala jsem desítku) Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.