Nutriční hodnoty ("Voňavé" brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 347 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,75 g |
Tuky | 68,68 g |
– nasycené | 26,60 g |
– nenasycené | 30,88 g |
–– mononenasycené | 25,82 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 152 mg |
Sodík | 2,48 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 140,93 g |
– cukry | 19,33 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
1-2 1-2 Romadúry | Romadur 40 % t. v s. | |
150 g 150 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 150 g |
250 ml 250 ml světlého piva (dala jsem desítku) | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |