Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na houbách se směsí z harissy a hořčice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 287 kJ / 69 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké plátky z kýty | Vepřová kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| směs z hořčice a harissy | Harissa | |
| 2 hrsti 2 hrsti hub (hnědé žampiony, nebo lesní houby) | Hřib čerstvý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| celý kmín | Kmín | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| vývar ze žeber nebo z kostí (voda) | Vývar hovězí | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| mouka s vodou na zahuštění (ale není nutné) | Mouka pšeničná hladká |