Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na houbách se směsí z harissy a hořčice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké plátky z kýty | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
směs z hořčice a harissy | Harissa | |
2 hrsti 2 hrsti hub (hnědé žampiony, nebo lesní houby) | Hřib čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
celý kmín | Kmín | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
vývar ze žeber nebo z kostí (voda) | Vývar hovězí | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mouka s vodou na zahuštění (ale není nutné) | Mouka pšeničná hladká |