Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sarma)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 725 kJ /
651 kcal
Bílkoviny62,71 g
– z toho živočišné bílkoviny59,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky34,81 g
– nasycené13,74 g
– nenasycené11,95 g
–– mononenasycené10,27 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,18 g
Vláknina7,11 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 667 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy19,83 g
– cukry11,58 g
––– laktóza1,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka zelí - použijeme však jen cca 4 listy, podle počtu strávníků Zelí bílé čerstvé
cca 200 g 200 g mletého masa MIX Vepřová plec 200 g
4 plátky 4 plátky uzené slaniny, popřípadě anglické slaniny Anglická slanina
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
2 špetky 2 špetky tymiánu Tymián sušený
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce nastrouhaného parmazánu (není problém dát i jiný sýr) Parmezán 37.5 g
2 kusy 2 kusy rajčat Rajče červené čerstvé 160 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.