Nutriční hodnoty (Bábovičky s mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 762 kJ / 3 050 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,19 g |
| Tuky | 163,92 g |
| – nasycené | 96,00 g |
| – nenasycené | 59,00 g |
| –– mononenasycené | 52,77 g |
| –– polynenasycené | 6,23 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 5,64 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 335,99 g |
| – cukry | 167,59 g |
| ––– laktóza | 1,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | |
| 170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |
| 150 g 150 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 150 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkové pasty nebo dřeně z 1 vanilkového lusku | Pasta vanilková | 5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 20 ml 20 ml pomerančového likéru | Likér | 20 ml |
| 20 ml 20 ml šťávy z kompotu | Šťáva z kompotu | 20 ml |
| 170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 48 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |