Nutriční hodnoty (Bramborová "květina" se slaninovým středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 654 kJ / 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 32,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 syrové omyté brambory | Brambor zimní | 200 g |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olivový olej s rozmarýnem | Olej olivový | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| drcená čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| jemný sýr - Formagio per Pasta | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 3 - 4 3 - 4 tenké plátky uzené slaniny | Špek | |
| do středu plátků plátků |