Nutriční hodnoty (Piškotová roláda - světlá)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 16 545 kJ / 3 954 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,44 g |
| Tuky | 290,91 g |
| – nasycené | 167,55 g |
| – nenasycené | 108,94 g |
| –– mononenasycené | 91,75 g |
| –– polynenasycené | 17,19 g |
| ––– omega 3 | 3,47 g |
| Vláknina | 1,32 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 751 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 273,79 g |
| – cukry | 235,15 g |
| ––– laktóza | 21,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 400 ml 400 ml šlehačky ( 31% ) | Šlehačka 35% | 400 ml |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 2 sáčky 2 sáčky ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 20 g |
| cca 4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| maliny | Maliny čerstvé | |
| mleté mandle | Mandle loupané mleté | |
| maliny | Maliny čerstvé |