Nutriční hodnoty (Francouzský jablečný koláč s marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,49 g |
| Tuky | 118,20 g |
| – nasycené | 70,15 g |
| – nenasycené | 42,88 g |
| –– mononenasycené | 35,92 g |
| –– polynenasycené | 6,96 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 31,35 g |
| Cholesterol | 578 mg |
| Sodík | 534 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 303,70 g |
| – cukry | 124,00 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| 1 lžíce 1 lžíce meruňkové marmelády + na potření | Marmeláda meruňková | 15 g |
| 1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |