Nutriční hodnoty (Francouzský jablečný koláč s marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 499 kJ / 2 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,49 g |
Tuky | 118,20 g |
– nasycené | 70,15 g |
– nenasycené | 42,88 g |
–– mononenasycené | 35,92 g |
–– polynenasycené | 6,96 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 31,35 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 303,70 g |
– cukry | 124,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1 lžíce 1 lžíce meruňkové marmelády + na potření | Marmeláda meruňková | 15 g |
1 balíček 1 balíček skořicového cukru | Cukr skořicový | 20 g |