Nutriční hodnoty (Bůček na asijský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 893 kJ / 1 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,29 g |
Tuky | 163,97 g |
– nasycené | 42,68 g |
– nenasycené | 86,36 g |
–– mononenasycené | 70,36 g |
–– polynenasycené | 16,01 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 4,73 g |
Cholesterol | 253 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 8,95 g |
Sacharidy | 16,65 g |
– cukry | 0,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g bůčku | Vepřový bok | 550 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
4 lžíce 4 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
1 1 rovná lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky kajenského pepře | Chilli paprička mletá | 2.5 g |
1 1 rovná lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | |
2 lžíce 2 lžíce octu | Ocet lihový | 30 ml |
sůl | Sůl mořská | |
sezamové semínko na posyp | Sezam loupaný |