Nutriční hodnoty (Jablečný Lotus řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 3,62 g |
| – nasycené | 1,23 g |
| – nenasycené | 1,58 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 142,50 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg oloupaných hrubě nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr krupice dle sladkosti jablek | Cukr bílý | |
| 1-1,5 1-1,5 vanilkového pudinku - sypkého, podle šťavnatosti jablek | Puding v prášku | 50 g |
| voda | Voda | |
| Lotus sušenky dle potřeby | Sušenka | |
| zakysaná smetana nebo šlehačka | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| skořice na dohotovení | Skořice ceylonská |