Nutriční hodnoty (Kuřecí srdíčka s bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 157 kJ / 994 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 48,28 g |
| – nasycené | 14,61 g |
| – nenasycené | 26,25 g |
| –– mononenasycené | 16,82 g |
| –– polynenasycené | 9,43 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 6,37 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 7,25 g |
| Sacharidy | 27,59 g |
| – cukry | 6,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g kuřecích srdíček (očištěných od tuku a tepen, pokrájených na půlky) | Srdce kuřecí | 700 g |
| 1 1 malá cibule (na jemno nakrájená) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 3-4 stonky jarní cibulky (zvlášť nakrájené na tenká kolečka zelené a bílé části) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 37.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky rajského protlaku | Protlak rajčatový | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1,7 l 1,7 l kuřecího vývaru (1,2 l na bulgur, 0,5 l k srdíčkům) | Vývar kuřecí | 1700.0000476837158 ml |
| 1 balení 1 balení bulguru (použila jsem 500 g od zn. Arax) | Pšeničný bulgur |