Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Debrecínský guláš II

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 723 kJ /
1 129 kcal
Bílkoviny130,81 g
Tuky40,20 g
Vláknina18,67 g
Cholesterol 315 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy55,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozehřátém sádle necháme zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky a necháme ho zatáhnout. Osolíme, opepříme, zasypeme paprikami, krátce orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme rajčata pokrájená na kousky, a PH zapneme. Já jsem dělala na High / 4 hodiny /. Krok 2: Po třech hodinách přidáme mouku rozmíchanou v trošce vody a doděláme, vaříme ještě minimálně 20 minut. Krok 3: Měkké maso vyndáme, omáčku přecedíme a vrátíme do ní kousky masa. Párek nakrájíme na menší kousky, které nařežeme na koncích do kříže a opečeme na lžíci oleje. Na talíři posypeme petrželkou, jemně pokrájenou cibulí a obložíme opečenými párky.

TIP: Jak připravit klasický hospodský guláš

Zveřejněno 10. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Debrecínský guláš II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYv4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Debrecínský guláš II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYv4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Marie Svarcova: Maruško, děkuju:-K

:yes::yes::yes:<3<3<3:-K

Už jsem to také zkoušela, je to za bodík, ale zásadní problém mám v tom, že ani v mém oblíbeném řeznictví neseženu dobré debrecínské párky:-(

:-pCítím tu nádherně šťavnatou chuť na jazyku:-*+13:yes:to se dá jíst přímo z fotek:-K

miszo děkuji:-K

Maris vypadá to nádherně:-p:yes:

srettko:-)), panince nezbylo, ale příště udělá víc:-))

Děkuji krásné za komentáře a bodíky:-K:-K
Ilonko, já taky dávám do PH všechno, co jen aspoň trochu tam jde dát:-))

rozkošný gulášek, povedené papáníčko...a nezbylo panince trochu?;-):-p:-)):yes::yes:

Pane jo, to je zase krása...:-p:yes:
Taky toužíte od naší Maris aspoň jednou v životě něco ochutnat? ;-):-p:-p Plusík je samozřejmý...

Jak z guláše udělat gurmánskou pochoutku - bomba :yes::-D

:yes: Já už jsem tak zpohodlněla, že využívám v kuchyni nejvíce pomalý hrnec ;-) Maris, gulášek z něho to je báseň :-* Ten tvůj vypadá velice pěkně. Právě se chystám zapnout "pomaláč" na "rijet" :-p:-p

Ježkovy oči, Ivo, na mrazáku ti ta kližka do víkendu nevydrží!!:-D

kližka je na mrazáku, tohle vypadá nádherně...tak to vidím na víkendovou záležitost :-8:-p:yes:

Maruš, to je fakt něco. Ty párky volají.."jdi do kuchyně, do lednice a vem si třeba ...knekebrot"!:-D:-D:yes:

Načíst další komentáře (4)

Tématické fráze:
debrecínský guláš, recept debrecínský guláš, knekebrot, recept na debrecínský guláš, gulas s parkem, hovězí guláš s párkem, guláš debrecínský, debrecínské párky recept, debrecínský hovězí guláš, recepty debrecínský guláš, debrecínský guláš recept, debrecínská guláš, guláš z debrecinskych parku, debrecínský, veprovy debrecinsky gulas, guláš z párků, hovězí guláš s s párkem, debrecinské párky, debrscinsky gulas, debrecinske kostky

Suroviny:
kližka hovězí, rajče, párek debrecínský, cibule, cibule, sádlo, mouka, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, sůl, pepř, petrželka, vývar

Přidat fotografie receptu