

Vepřové rizotto
Suroviny
- rýže
- vepřový natur bujon
- 1 konzerva kvalitního vepřového masa
- mražená kukuřice
- mražený hrášek
- cibule
- tvrdý sýr na posyp
- sůl
- bílý pepř
- kardamon
- kurkuma
- římský kmín
Postup přípravy receptu
Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.
Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.
Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.
Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.
Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.
Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové rizotto
-
Tyto konzervy z lidlu také kupujeme, nemají konkurenci, myslím, že je tam přes 90% masa. Děláme z nich rizoto, vepřové s mrkví a hráškem, tak těstoviny. Nemají vážně chybu. Receptik bezva.
-
R-o-m-i-k: Díky za info
Normálně totiž konzervy nekupuji, protože nejsou dobré.
-
Mirka K: je to limitovaná akce z Lidlu, jakmile se objeví, kupuju jich tak deset
rizoto dělám na spousty způsobů, ale tomu z vepřové konzervy se jen těžko něco vyrovná... -
Vypadá dobře...jen mám dotaz...takovou konzervu jsem nikde neviděla..můžu se zeptat kde koupeno?
) Děkuji.