Vepřové rizotto

Suroviny

rýže
vepřový natur bujon
1 konzerva kvalitního vepřového masa
mražená kukuřice
mražený hrášek
cibule
tvrdý sýr na posyp
sůl
bílý pepř
kardamon
kurkuma
římský kmín

Postup přípravy receptu

  1. Ve vepřovém natur bujonu si uvaříme rýži na skus.

  2. Na pánev si dáme celý obsah konzervy a vše řádně vysmahneme.

  3. Poté přidáme na velmi drobno nakrájenou cibuli, koření a chvíli restujeme.

  4. Poté přidáme hrášek a kukuřici a ještě chvíli restujeme dokud se nezredukuje voda se zeleniny.

  5. Poté přidáme rýži a vše řádně promícháme a ještě chvíli restujeme.

  6. Hotové rizotto můžeme posypat sýrem.

Komentáře k receptu Vepřové rizotto

  • Garficka Garficka(neregistrovaná)

    Tyto konzervy z lidlu také kupujeme, nemají konkurenci, myslím, že je tam přes 90% masa. Děláme z nich rizoto, vepřové s mrkví a hráškem, tak těstoviny. Nemají vážně chybu. Receptik bezva.

    Odpovědět

  • Mirka K Mirka K(neregistrovaný)

    R-o-m-i-k: Díky za info :-)) Normálně totiž konzervy nekupuji, protože nejsou dobré.

    Odpovědět

  • R-o-m-i-k R-o-m-i-k(autor receptu)

    Mirka K: je to limitovaná akce z Lidlu, jakmile se objeví, kupuju jich tak deset :-D
    rizoto dělám na spousty způsobů, ale tomu z vepřové konzervy se jen těžko něco vyrovná...

    Odpovědět

  • Mirka K Mirka K(neregistrovaný)

    Vypadá dobře...jen mám dotaz...takovou konzervu jsem nikde neviděla..můžu se zeptat kde koupeno? :-))) Děkuji.

    Odpovědět

Tématické fráze: rizotto jak vylepsit veprove z konzervy veprova konzerva s ryze veprove konzerva s ryze vepřové rizoto s mrkví rizotto s veprovou konzervou vepřová konzerva konzervy z lidlu rizoto z veprove plece s hraskem rizotto se syrem 90% veprova konzerva veprova konzerva s mrkvi rizotto bez masa natur ryze recept rizotto z vepřového masa