Nutriční hodnoty (Salát z čerstvého špenátu, rajčat a sýru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 123 kJ / 268 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,87 g |
| Tuky | 7,37 g |
| – nasycené | 1,77 g |
| – nenasycené | 5,19 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 2,51 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 19,44 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,30 g |
| Sacharidy | 21,61 g |
| – cukry | 16,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 150 g |
| 4 4 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 50 g 50 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 50 g |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| hoblinky parmazánu | Parmezán | |
| bílý ocet balsamiko | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej (nebo olej z rajčat) | Olej olivový |