Nutriční hodnoty (Rychlý "segedín" z pečeného masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 171 kJ / 758 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,58 g |
| Tuky | 18,72 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 8,58 g |
| –– mononenasycené | 6,69 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 21,50 g |
| Cholesterol | 158 mg |
| Sodík | 4,22 g |
| Sůl | 10,40 g |
| Sacharidy | 50,30 g |
| – cukry | 38,60 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g pečeného vepřového (i jiného masa s výpekem) | Vepřová kýta | 350 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |