Nutriční hodnoty (Ostravské karbanátky se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 451 kJ / 1 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 130,79 g |
| – nasycené | 59,70 g |
| – nenasycené | 62,06 g |
| –– mononenasycené | 48,13 g |
| –– polynenasycené | 13,93 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 975 mg |
| Sodík | 4,69 g |
| Sůl | 11,32 g |
| Sacharidy | 14,20 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g mletého masa - míchané | Vepřový ořez | 400 g |
| 150 g 150 g ostravské klobásy | Klobása | 150 g |
| 150 g 150 g sýru Niva nebo Hermelínu, Romaduru, Goudy... | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule menší, drobně pokrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl - pozor na slanost sýru a klobásy | Klobása | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |