Nutriční hodnoty (Špíglák na cibuli podle starého Bouckého)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 799 kJ / 1 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
| Tuky | 164,67 g |
| – nasycené | 106,22 g |
| – nenasycené | 56,22 g |
| –– mononenasycené | 52,11 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,80 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kapr | Kapr | |
| 4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 200 g 200 g másla (dala jsem méně) | Máslo kravské | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |