Nutriční hodnoty (Jehněčí na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 495 kJ / 1 074 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,22 g |
| Tuky | 40,92 g |
| – nasycené | 18,45 g |
| – nenasycené | 15,68 g |
| –– mononenasycené | 14,23 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 570 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 8,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g jehněčího masa (kýta, plec) | Jehněčí kýta | 750 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový |