Nutriční hodnoty (Vepřový guláš a domácí nočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 391 kJ / 2 006 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,76 g |
| Tuky | 51,19 g |
| – nasycené | 14,13 g |
| – nenasycené | 24,06 g |
| –– mononenasycené | 18,41 g |
| –– polynenasycené | 5,65 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 220,26 g |
| – cukry | 13,87 g |
| ––– laktóza | 2,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| gulášové koření | Koření Argentina | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 500 ml 500 ml vývaru | Vývar masový | 500 ml |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| 250-300 g 250-300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 275 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50-60 ml 50-60 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 55 ml |
| kousek kousek másla na prohřátí noků | Máslo kravské |