Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš a domácí nočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 391 kJ /
2 006 kcal
Bílkoviny160,50 g
– z toho živočišné bílkoviny130,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,76 g
Tuky51,19 g
– nasycené14,13 g
– nenasycené24,06 g
–– mononenasycené18,41 g
–– polynenasycené5,65 g
––– omega 30,36 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 1,11 g
Sodík 597 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy220,26 g
– cukry13,87 g
––– laktóza2,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
gulášové koření Koření Argentina
majoránka Majoránka sušená
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar masový 500 ml
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
250-300 g 250-300 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 275 g
sůl Sůl mořská
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50-60 ml 50-60 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 55 ml
kousek kousek másla na prohřátí noků Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.