Nutriční hodnoty (Jablečné taštičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 804 kJ / 2 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,20 g |
| Tuky | 59,89 g |
| – nasycené | 33,77 g |
| – nenasycené | 22,77 g |
| –– mononenasycené | 16,12 g |
| –– polynenasycené | 6,65 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 146 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 480,05 g |
| – cukry | 137,30 g |
| ––– laktóza | 13,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 50 g 50 g změklého másla | Máslo kravské | 50 g |
| 100 g 100 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 70 g 70 g cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného droždí | Droždí sušené | 5 g |
| 300 g 300 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořice | Skořice ceylonská |