Nutriční hodnoty (Uherský guláš s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 021 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 11,11 g |
| – nasycené | 4,67 g |
| – nenasycené | 5,22 g |
| –– mononenasycené | 4,43 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 17,76 g |
| Cholesterol | 353 mg |
| Sodík | 382 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 37,10 g |
| – cukry | 24,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa | Hovězí kýta | 750 g |
| 2 2 dobré paprikové klobásky | Klobása | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2-3 2-3 červené paprikové lusky | Paprika červená čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cca 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| kmín | Kmín | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí |