Nutriční hodnoty (Salát z červeného sterilovaného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 054 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 58,97 g |
| – nasycené | 24,84 g |
| – nenasycené | 30,55 g |
| –– mononenasycené | 15,83 g |
| –– polynenasycené | 14,72 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 164 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 19,79 g |
| – cukry | 17,54 g |
| ––– laktóza | 13,34 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |