Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z vepřového kolena II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 129 kJ /
270 kcal
Bílkoviny4,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky15,44 g
– nasycené7,41 g
– nenasycené7,71 g
–– mononenasycené6,08 g
–– polynenasycené1,63 g
––– omega 30,02 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy25,20 g
– cukry13,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno zadní (1400 g čistého masa) Vepřové koleno bez kosti
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
paprika mletá sladká Paprika červená sušená
1 1 čili paprička
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vegeta Kořenící směs sypká
drcený kmín Kmín mletý
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
maggi Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.