Nutriční hodnoty (Pečený králík s hořčičnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 043 kJ / 1 922 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,38 g |
| Tuky | 179,12 g |
| – nasycené | 86,92 g |
| – nenasycené | 90,21 g |
| –– mononenasycené | 76,36 g |
| –– polynenasycené | 13,85 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 12,21 g |
| Cholesterol | 162 mg |
| Sodík | 3,75 g |
| Sůl | 9,32 g |
| Sacharidy | 60,82 g |
| – cukry | 32,17 g |
| ––– laktóza | 2,28 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| králík | Králík | |
| 200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| 3-4 snítky 3-4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
| 3-4 lžičky 3-4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 60 ml 60 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 60 ml |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu |