Nutriční hodnoty (Výpečky s pečeným bramborem aneb 2 v 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 651 kJ / 2 068 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,13 g |
| Tuky | 149,43 g |
| – nasycené | 38,85 g |
| – nenasycené | 78,45 g |
| –– mononenasycené | 63,92 g |
| –– polynenasycené | 14,53 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 23,22 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 339 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 88,95 g |
| – cukry | 15,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 syrových brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 500 g 500 g vepřového bůčku (nebo plece) | Vepřový bok | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| uzená paprika (nebo papriková pasta) | Paprika uzená |