Nutriční hodnoty (Výpečky s pečeným bramborem aneb 2 v 1)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 651 kJ / 2 068 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,13 g |
Tuky | 149,43 g |
– nasycené | 38,85 g |
– nenasycené | 78,45 g |
–– mononenasycené | 63,92 g |
–– polynenasycené | 14,53 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 23,22 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 88,95 g |
– cukry | 15,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 syrových brambor ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
500 g 500 g vepřového bůčku (nebo plece) | Vepřový bok | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
celý kmín | Kmín | |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
uzená paprika (nebo papriková pasta) | Paprika uzená |