Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výpečky s pečeným bramborem aneb 2 v 1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 651 kJ /
2 068 kcal
Bílkoviny84,63 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,13 g
Tuky149,43 g
– nasycené38,85 g
– nenasycené78,45 g
–– mononenasycené63,92 g
–– polynenasycené14,53 g
––– omega 30,69 g
Vláknina23,22 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy88,95 g
– cukry15,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 syrových brambor ve slupce Brambor zimní 400 g
500 g 500 g vepřového bůčku (nebo plece) Vepřový bok 500 g
sůl Sůl mořská
celý kmín Kmín
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
uzená paprika (nebo papriková pasta) Paprika uzená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.