Nutriční hodnoty (Kuře na uzeném a zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 668 kJ / 638 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,24 g |
| Tuky | 13,85 g |
| – nasycené | 3,49 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,38 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 20,14 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 6,59 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 50,60 g |
| – cukry | 42,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře naporcované nebo čtyři kuřecí stehna či čtvrtky | Kuře | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na kuře nebo sušená paprika, pepř, drcený kmín a sušený česnek | Grilovací koření | |
| 500 g 500 g kysaného zelí - okapaného | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce cukru krupice - dle chuti | Cukr bílý | 18 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 cibule velká (nebo dvě malé) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 g 300 g uzeného masa dle chuti (bok bez kosti, plec, krkovička) | Vepřová plec uzená | 300 g |