Nutriční hodnoty (Orange chicken neboli pomerančové kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 097 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 5,16 g |
– nasycené | 1,41 g |
– nenasycené | 2,88 g |
–– mononenasycené | 1,91 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 1,01 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,87 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 171,30 g |
– cukry | 160,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
kousek kousek pomerančové kůry (nemusí být) | Pomerančová kůra čerstvá | |
1/2 l 1/2 l pomerančového džusu | Džus pomerančový | 500 ml |
1/4 l 1/4 l kuřecího bujónu nebo vývaru | Bujón kuřecí BIO | |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky (lepší je světlá) | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
8 lžiček 8 lžiček rýžového vína (já jsem dala rýžový ocet) | Rýžové víno | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky kukuřičného škrobu Gustin | Škrob kukuřičný | 7.5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový |