Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orange chicken neboli pomerančové kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 097 kJ /
1 218 kcal
Bílkoviny121,14 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,64 g
Tuky5,16 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené2,88 g
–– mononenasycené1,91 g
–– polynenasycené0,97 g
––– omega 30,96 g
Vláknina1,01 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 3,87 g
Sůl9,15 g
Sacharidy171,30 g
– cukry160,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
kousek kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
kousek kousek pomerančové kůry (nemusí být) Pomerančová kůra čerstvá
1/2 l 1/2 l pomerančového džusu Džus pomerančový 500 ml
1/4 l 1/4 l kuřecího bujónu nebo vývaru Bujón kuřecí BIO
4 lžíce 4 lžíce cukru Cukr bílý 100 g
4 lžíce 4 lžíce sojové omáčky (lepší je světlá) Sójová omáčka Tamari 60 ml
8 lžiček 8 lžiček rýžového vína (já jsem dala rýžový ocet) Rýžové víno
1-2 lžičky 1-2 lžičky kukuřičného škrobu Gustin Škrob kukuřičný 7.5 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.