Nutriční hodnoty (Hruška na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 616 kJ / 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,65 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,33 g |
| – cukry | 23,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
| červené víno (podle potřeby) | Víno červené suché | |
| cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
| kompotované višně | Višně zavařené | |
| lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá |