Nutriční hodnoty (Pánev wok - asijská kuchyně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,92 g |
| Tuky | 19,77 g |
| – nasycené | 4,70 g |
| – nenasycené | 10,16 g |
| –– mononenasycené | 8,65 g |
| –– polynenasycené | 1,50 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 16,31 g |
| – cukry | 13,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| sklenice sklenice sladkokyselé omáčky (460 g) | ||
| 1 kl 1 kl sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trochu trochu vody | Voda | |
| rýžový ocet | Ocet rýžový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| sezamové semínko | Sezam loupaný |