Nutriční hodnoty (Batátové gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,75 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 1,75 g |
| –– mononenasycené | 0,53 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 22,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 127,75 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký batát (zhruba 500-600 g) | Batáty neloupané | |
| 150-200 g 150-200 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 175 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek |