Nutriční hodnoty (Cizrna s kuřecím masem po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 671 kJ / 1 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,82 g |
| Tuky | 21,72 g |
| – nasycené | 3,46 g |
| – nenasycené | 16,48 g |
| –– mononenasycené | 6,76 g |
| –– polynenasycené | 9,72 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 108,16 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 94,50 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařené cizrny (popř. hotové ve slaném nálevu) | Cizrna | 300 g |
| 1 1 kuřecí prso nebo stehenní plátek | Kuře prso | 350 g |
| 150 ml 150 ml drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| oregáno nebo bazalka, petrželka | Oregano sušené | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| parmazán | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |