Nutriční hodnoty (Gápeľský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 560 kJ / 2 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,00 g |
Tuky | 23,39 g |
– nasycené | 7,67 g |
– nenasycené | 11,05 g |
–– mononenasycené | 5,36 g |
–– polynenasycené | 5,69 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 537,88 g |
– cukry | 122,78 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
½ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
cca 400 ml 400 ml švestkových povidel | Povidla | |
4 4 skořicové cukry | Cukr skořicový | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |