Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gápeľský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 560 kJ /
2 763 kcal
Bílkoviny90,43 g
– z toho živočišné bílkoviny21,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,00 g
Tuky23,39 g
– nasycené7,67 g
– nenasycené11,05 g
–– mononenasycené5,36 g
–– polynenasycené5,69 g
––– omega 30,47 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy537,88 g
– cukry122,78 g
––– laktóza18,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
½ h rnku rnku oleje Olej řepkový
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
špetka špetka soli Sůl mořská
cca 400 ml 400 ml švestkových povidel Povidla
4 4 skořicové cukry Cukr skořicový
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.