Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso se znojemskou chutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 663 kJ /
1 593 kcal
Bílkoviny131,12 g
– z toho živočišné bílkoviny122,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,92 g
Tuky94,18 g
– nasycené39,43 g
– nenasycené47,33 g
–– mononenasycené40,14 g
–– polynenasycené7,20 g
––– omega 30,20 g
Vláknina15,34 g
Cholesterol 446 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,70 g
Sacharidy50,98 g
– cukry16,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
80 g 80 g uzené slaniny Špek 80 g
80 g 80 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 80 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
1 1 papriková klobása Klobása
2-3 2-3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
3 plátky 3 plátky tmavého toustového chleba Toast pšeničný tmavý 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.