Nutriční hodnoty (Kapustičková polévka z Brna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 501 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,82 g |
| Tuky | 1,82 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 25,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 125 mg |
| Sůl | 0,14 g |
| Sacharidy | 59,62 g |
| – cukry | 25,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 20 g 20 g celeru | Celer bulva čerstvá | 20 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 3 3 pórky (kolečka + trochu “listí“ ) | Pórek čerstvý | |
| 4 4 keříková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| ½ Č L L mletého pepře | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |