Nutriční hodnoty (Papriky plněné trochu jinak - při netloustnutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 690 kJ / 1 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,45 g |
Tuky | 56,33 g |
– nasycené | 3,92 g |
– nenasycené | 42,94 g |
–– mononenasycené | 23,19 g |
–– polynenasycené | 19,75 g |
––– omega 3 | 1,98 g |
Vláknina | 38,13 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 992 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 215,35 g |
– cukry | 9,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
1/2 balení 1/2 balení sojového granulátu | Sójové maso | |
1 1 vejce - není nutné | Vejce slepičí | 70 g |
4 lžíce 4 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 60 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
hrstka sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
bujón | Bujón hovězí | |
zelená nať | Petržel nať čerstvá |