Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové rizoto z plotny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 623 kJ /
1 583 kcal
Bílkoviny125,23 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,23 g
Tuky18,09 g
– nasycené4,73 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,43 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy226,30 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mražený hrášek nebo konzervovaný Hrášek zelený mražený
vývar - případně masox Bujón hovězí
sušené houby (kdo je nemá rád, nemusí) Houby sušené směs
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
nakládané okurky Okurka polní zavařená
sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%
250-300 g 250-300 g rýže na rizoto Rýže bílá 275 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.