Nutriční hodnoty (Vepřové rizoto z plotny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 623 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,23 g |
Tuky | 18,09 g |
– nasycené | 4,73 g |
– nenasycené | 8,71 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,43 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 226,30 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mražený hrášek nebo konzervovaný | Hrášek zelený mražený | |
vývar - případně masox | Bujón hovězí | |
sušené houby (kdo je nemá rád, nemusí) | Houby sušené směs | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
250-300 g 250-300 g rýže na rizoto | Rýže bílá | 275 g |