Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie641 kJ /
153 kcal
Bílkoviny12,10 g
– z toho živočišné bílkoviny7,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,80 g
Tuky7,40 g
– nasycené4,32 g
– nenasycené2,91 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 22 mg
Sodík 414 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy7,10 g
– cukry5,90 g
––– laktóza1,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g květáku - krátce předvařený v osolené vodě Květák čerstvý 200 g
1 1 jarní cibulka nebo malá cibule Cibulka jarní čerstvá
20 g 20 g uzeniny dle vlastní chuti: salám, slanina Párek vepřový 20 g
20 g 20 g sýru Niva, nebo jiný výrazný sýr Sýr kravský tvrdý 30% 20 g
máslo nebo olej Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý nebo jiné koření (muškátový oříšek) Pepř černý mletý
2-3 2-3 rozšlehaná vejce, dle velikosti

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.