Nutriční hodnoty (Tažený kuřecí vývar s krupicovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 14,92 g |
| – nasycené | 6,22 g |
| – nenasycené | 6,14 g |
| –– mononenasycené | 4,96 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 279 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 59,16 g |
| – cukry | 0,06 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí skelety | Droby kuřecí směs | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
| 80 g 80 g krupice (podle potřeby) | Krupice pšeničná hrubá | 80 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vody | Voda | 10 ml |
| nasekaná petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |