Nutriční hodnoty (Šlehačkové rohlíčky s jablečnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 40
| Energie | 16 768 kJ / 4 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,15 g |
| Tuky | 236,08 g |
| – nasycené | 89,98 g |
| – nenasycené | 138,57 g |
| –– mononenasycené | 95,98 g |
| –– polynenasycené | 42,59 g |
| ––– omega 3 | 3,86 g |
| Vláknina | 29,10 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 800 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 396,00 g |
| – cukry | 86,00 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 250 g 250 g hery | Margarín | 250 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská | |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý |