Nutriční hodnoty (Teplý kukuřičný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 502 kJ / 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
| Tuky | 1,20 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,90 g |
| –– mononenasycené | 0,45 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olej nebo máslo | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mražená kukuřice | Kukuřice mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 2 2 rýžové papíry | Rýžový papír |