Nutriční hodnoty (Paprikový guláš s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 076 kJ / 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
| Tuky | 13,78 g |
| – nasycené | 3,32 g |
| – nenasycené | 7,09 g |
| –– mononenasycené | 5,83 g |
| –– polynenasycené | 1,26 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 22,55 g |
| – cukry | 16,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové plece nebo drůbeží či králičí maso | Vepřová plec | 300 g |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 1 1 cibule - velká | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 150 g 150 g papriky - mix bílé a červené | Paprika bílá čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
| jíška na zahuštění | Jíška máslová |