Nutriční hodnoty (Špenátový salát se slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 510 kJ / 4 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,67 g |
| Tuky | 436,02 g |
| – nasycené | 121,84 g |
| – nenasycené | 303,22 g |
| –– mononenasycené | 260,76 g |
| –– polynenasycené | 42,47 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 0,56 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 4,38 g |
| Sůl | 10,78 g |
| Sacharidy | 81,28 g |
| – cukry | 69,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | |
| 4 4 uvařená vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
| tuk | Margarín | |
| 1 šálek 1 šálek olivového oleje | Olej olivový | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku vinného octa | Ocet vinný bílý | |
| 1/3 šálku 1/3 šálku kečupu | Kečup sladký | 83.3333358168602 ml |
| 1/3 šálku 1/3 šálku pokrájené cibulky | Cibulka jarní čerstvá |